FAVICON_C21

La tele d'aquí, feta aquí

CANAL 21 EBRE és el canal de televisió digital (TDT) del grup DOBLE COLUMNA. Ocupa una de les freqüències del múltiplex 34 de la zona de Tortosa, tot recuperant el nom de l’antic Canal 21, encara que es tracta d’un projecte empresarial completament diferent. El canal va començar les seues emissions el 19 de març del 2010. Els estudis de CANAL 21 EBRE estan ubicats al número 24 de l’avinguda de Remolins, a Tortosa. Des de l’any 2016 forma part de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya (XAL).

 

L’àmbit de cobertura legal de CANAL 21 EBRE són les quatre comarques de les Terres de l’Ebre, tot i que és possible captar el senyal del canal des d’altres punts de comarques veïnes com el Priorat o el Baix Maestrat.

 

El director gerent de CANAL 21 EBRE és Albert Roda, mentre que la directora i cap d’informatius és Cinta Bonet. Canal 21 Ebre és un canal privat de televisió que basa el seu model de negoci en la publicitat i els acords amb les institucions públiques.

 

Entre els seus espais destaquen L’INFORMATIU, el telenotícies que s’emet de dilluns a divendres a les 20.30 en primera emissió; el magazín matinal PRIMERA COLUMNA (10.00 hores), que inclou una o diverses entrevistes d’actualitat; i la tertúlia política L’ENTRELLAT (divendres, 22 hores). També el magazín de tarda DISTRICTE 21 i els programes esportius TEMPS AFEGIT i POLIESPORTIU. Altres programes són l’infantil PETITS ARTISTES, l’espai cultural TENS UN RACÓ DALT DEL MÓN, i els programes de reportatges FEM UNA ULLADA i ANEM DE FESTA

On som?

Formulari de contacte

Benvingut un altre cop!

Inicieu sessió al vostre compte a continuació

Recupera la teva contrasenya

Introduïu el vostre nom d'usuari o adreça de correu electrònic per restablir la contrasenya.

Add New Playlist

Segur que vols desbloquejar aquesta publicació?
Desbloqujos restants : 0
Confirmes que vols cancel·lar la subscripció?