Biarnés anuncia 10 actuacions per als primers tres mesos del nou govern

L’alcalde i candidat de Junts per Móra d’Ebre, Rubén Biarnés, ha avançat les 10 accions que pensa fer durant els primers 100 dies del nou mandat, si és reelegit a les municipals del 28 de maig. Una sèrie d’actuacions basades en els principals reptes del govern de Móra d’Ebre, amb propostes com la millora de les instal·lacions esportives, més cultura, més activitats al nucli antic, el suport al comerç local, la creació d’un casal jove, la reforma dels parcs infantils, o més polítiques de participació ciutadana. 

El principal repte de Biarnés és ser la força més votada, i conservar la majoria absoluta que fa quatre anys va aconseguir Joan Piñol per tercera vegada consecutiva. A Móra d’Ebre es presenten set candidatures, i Junts no voldria haver de dependre de ningú per governar. Però Biarnés també estèn la mà a altres formacions, sense posar línies roges.

Junts per Móra d’Ebre fa este dijous l’últim acte de campanya amb un acte a la sala Democràcia, a partir de les vuit del vespre. Biarnés creu que tenen el millor equip i les millores propostes per governar el municipi des de la proximitat amb la ciutadania.

Exit mobile version