Organic Delta Rice, un projecte que impula la producció d’arròs ecològic

Organic Delta Rice és un projecte creat per l’empresa Agoroserveis.cat de Deltebre que va néixer l’any 2019 amb la voluntat de donar el coneixement tècnic a agricultors per a la producció d’arròs ecològic. L’empresa deltaica busca l’ordenació tècnica per posar en marxa tots els elements necessaris per a aquest cultiu ecològic. Àlex Navarro, director d’Agroserveis.cat, explica que cal buscar la coordinació i col·laboració del sector arrossaire.

Navarro ha explicat que el projecte també compta amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona a través d’un doctorat que impulsa el projecte de conreu ecològic. El director de l’empresa que impulsa l’Organic Delta Rice també busca empreses que ajudin a solucionar alguna de les problemàtiques que comporta fer arròs ecològic. 

Àlex Navarro ha assegurat que el projecte està en una fase de camp demostratiu i que aviat totes les investigacions prèvies es posaran en pràctica. Navarro assegura que aquest projecte, a més, posa solució a una demanda existent d’arròs ecològic. 

Exit mobile version