Gustau Moreno // TORTOSA

L’alcaldessa i candidata de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha demanat este divendres que la ciutadania aposte per un govern fort, liderat per la llista més votada. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roigé ha donat per suposat que la marca electoral del PDeCAT serà la força més votada el 26-M. En este sentit, ha fet una crida al vot útil i ha rebutjat un possible “govern de pedaços”, o de diversos partits.

En esta línia, Roigé ha afirmat que no li preocupa que la majoria de forces polítiques parlen de la necessitat d’un canvi a Tortosa. De fet, fins i tot ha enviat un missatge a Esquerra.

Així, quant a possibles pactes, ha remarcat que no té cap preferència, i només s’ha limitat a dir que vol una majoria forta i amb lideratge. Ho ha fet amb un nou missatge cap als republicans, perquè ara, segons Roigé, es volen desentendre del govern actual.

D’altra banda, després de gairebé tres mesos, Roigé ha justificat el pagament de 27.600 euros de la dotació econòmica municipal del PDeCAT a una empresa d’interiorisme vinculada a la seua família, per feines relacionades amb les xarxes socials del partit. Tant Movem Tortosa com la CUP havien demanat explicacions, en considerar-ho poc ètic. Però la candidata ha afirmat que l’interventor va acceptar les factures, que són legals, i que l’empresa L’Espai Arquitectura i Interiorisme també fa feines de comunicació.

En canvi, ha rebutjat donar explicacions sobre la seua retribució econòmica com a presidenta del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT). Abans i durant la campanya, la CUP ha reclamat reiteradament, fins i tot per vies oficials, que es faci públic el sou de Roigé com a màxima responsable política del minitransvasament. Però Roigé ha afirmat que no cobra cap sou, sinó retribucions per assistències, i ha assegurat que són quantitats molt menors de les que cobren els regidors de Tortosa per assistir als plens.

Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

A LA CARTA


MÉS PROGRAMES

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Canal21ebre.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació