Sílvia Alarcón / Manel Capell // CAPSULES COMERCIALS

Mc. Descanso és una empresa especialitzada en la fabricació i comercialització de productes del món del descans. Mc. Descanso té presència a la Sénia i recentment ha obert una nova botiga a Tortosa, al carrer Mossèn Bellpuig. Els productes que ofereixen són canapès, matalassos, coixins, llits articulats i geriàtrics i protectors de matalassos. Un ventall de possibilitats que garanteixen la màxima qualitat en el món del descans.

L’empresa vetlla pel descans dels seus clients i prioritza els avenços tecnològics que s’apliquen en el món de la matalasseria. Així, combinant materials i última tecnologia, Mc. Descanso ofereix el producte personalitzat que permetrà gaudir del màxim confort i comoditat. Mc. Descanso treballa en marques de qualitat com Symtex, de fabricació pròpia, i Gomarco, entre d’altres. Amb materials com el viscoelàstic, el làtex, molls ensacats, viscogel o en escuma, Mc. Descanso confecciona productes fets a mida per a les diferents necessitats dels seus clients.

Una de les peculiaritats de l’empresa és que els matalassos estan recoberts per una funda amb cremallera. Això permet que sigui un producte més higiènic i de fàcil neteja, fet que permet que siguin uns productes amb una vida útil més llarga.

Un altre dels beneficis de Mc. Descanso és la rapidesa en l’entrega del producte. Si es tracta d’un matalàs en estoc a la botiga, l’entrega és entre 24 i 48 hores. Si es tracta d’un producte fet a mida o amb unes característiques més concretes, Mc. Descanso s’encarrega de la fabricació i entrega en un màxim d’una setmana. L’empresa també compta amb ofertes que permeten renovar el llit d’una forma més còmoda per al client.

Mc. Descanso ha crescut amb la nova botiga a Tortosa i ho seguirà fent amb la incorporació de nous productes que oferiran un ventall ampli als seus clients.

Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

A LA CARTA


MÉS PROGRAMES

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Canal21ebre.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació