Cinta Bonet // TORTOSA

L’alcalde de Tortosa, serà un dels primers alcaldes en declarar per la col·laboració amb l’1-O. El fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, ha ordenat a la Fiscalia Superior de Catalunya i a la del Tribunal Suprem que citin a declarar en qualitat d'investigats els alcaldes que col·laboren amb l'1-O i que tenen la condició d'aforats ja sigui perquè són també diputats al Parlament o al Congrés dels Diputats. Es tracta dels alcaldes de Tortosa, Mollerussa, la Seu d'Urgell, Valls i Vilanova i la Geltrú. En el cas de l'alcalde de Tortosa. Maza demana al fiscal en cap de la sala penal del Suprem que el cridi a declarar, ja que és diputat al Congrés. També l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha rebut ja la citació per declarar el pròxim 21 de setembre a dos quarts d'una del migdia davant la Fiscalia de Tarragona.

Hores abans de conèixer aquesta citació, Bel ha afirmat que l’Ajuntament de Tortosa està preparat per complir amb les obligacions financeres amb el personal i els proveïdors en cas que “es fessin col·lapsar les finances de la Generalitat o arribin pressions de l’Estat espanyol”. Tot i que ha deixat clar que a hores d’ara no tenen cap informació que els faci pressuposar aquesta situació, Bel ha volgut donar un missatge de tranquil·litat i ha remarcat que l’Ajuntament podria aguantar “diversos mesos”.

Ferran Bel ha fet aquestes declaracions en la compareixença davant els mitjans de comunicació en què ha explicat els punts que es portaran a debat en el ple de ordinari a l’Ajuntament del proper dilluns, entre els quals el reconeixement d’un extrajudicial de crèdits de 18.000 euros corresponents a dues factures del COPATE, que no es va registrar fins al mes de març.Foto ACN.

Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

A LA CARTA


MÉS PROGRAMES

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Canal21ebre.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació